Višelisne kružne pile

Tvrtka C.M.L. od 1969. godine proizvodi strojeve i linije za obradu masivnog drva, a posebno cjelokupan program višelisnih kružnih pila. Većina iskustva stečenog tijekom ovih godina današnje je rješenje za potrebe kupaca.

Tvrtka C.M.L. je danas sposoban isporučiti kompletne automatske linije i pilane nakon pažljivog proučavanja potreba kupca, izrade uređaja na odgovarajućoj razini i prilagođavanja potrebama kupca, u odgovarajućim prostorima, s različitim vrstama drva, koristeći vlastite patentirane tehnologije, kako bi olakšati rad menadžera.

Linije za preradu koje proizvodi C.M.L. omogućuju povećanje proizvodnje, bolju iskoristivost površine, uštedu radnog vremena i optimizaciju sirovina, čime se povećava učinkovitost proizvodnje, količinska i kvalitativna dobit.


Automatske linije tvrtke C.M.L. predmontirane su i testirane u novim industrijskim prostorijama na adresi Via Galileo Galilei 34/36 u gradu Gessate (Mi) na 4.000 m2 natkrivenih površina. Sastavljeni su s modularnim sustavima kako bi se smanjilo vrijeme sastavljanja i troškovi testiranja za krajnje korisnike. Inženjering, proizvodnja, testiranje i usluge nakon prodaje uvijek su pod kontrolom kako bi se poboljšala kvaliteta proizvoda i osigurala visoka učinkovitost u sektoru koji nije držao korak s inovacijama pronađenim u strojevima za obradu metala.

Tvrtka C.M.L. u proizvodnji linija za piljenje koristi najnovije tehnologije kao npr. patentirana sistemska vizijska kamera za optimizaciju dasaka pri vrlo velikoj brzini rezanja. Proizvodni program uključuje: pile za rezanje trupaca, trimere za daske, optimizere, jednolisne cirkulare, dvovretene višelisne cirkulare, duple poprečne pile za palete, kompletnu mehanizaciju za utovar i istovar dasaka za doradne strojeve te otpad.

Ekomteh z.b.o.
Češnjica 48
4228 Železniki

031 770 137